Sări la conţinut

About

Catacondurache este blogul meu. „This is Cătălin Condurache”. Despre mine vă pot spune că de ceva ani buni, fac o grămadă de lucruri de care sunt mândru. De la copiii pe care-i am, familia mea, la  activitatea profesională și cea artistică. Am făcut „mașini de rectificat”, mai în tinerețe, la o fabrică, FMR, unde am început ca inginer stagiar  în Cluj și am terminat ca director general, pe la 32 de ani. Am plecat spre marile afaceri, pioner în televiziunea prin cablu, producător de muzică și filme documentare, mai apoi investitor și conducător în mass media: radio și televiziune. „Eu sunt” radio Guerrilla Cluj și cele două rebrandinguri NCN Tv din 2005 – 2008. Sportul și managementul sportiv mă pasionează și le fac cu mare plăcere. Prioectele cu marele baschetbalist și prieten Ghiță Mureșan, educația prin sport prin programele de baschet pentru elevii din clasele primare, summer campurile realizate în luna august în cele mai  mari orașe din țară,  imi produc satisfacții enorme. La fel ca și producțiile tv și activitatea artistică. Despre muzica mea, cei care mă cunosc sau nu mă cunosc pot vedea pe youtube  „catalin condurache” cam ce fac. Am câștigat „Primăvara Baladelor” în 1981, festivalul de muzică folk românesc cel mai „tare ever”, am fost pe scena și discul Cenaclului Flacăra, am scos albumul Generația Ta în 1998, am un album în așteptare și o grămadă de concerte cu prietenii mei buni din trupa Shaba și nu numai!

Sigur voi mai face multe alte lucruri interesante! Important este că simt „forever young „  fac exact ceea ce-mi place și continui să cred în versurile lui Bob Dylan și ale mele

Am făcut acest blog pentru că nu vreu să tac.   Să nu taci nici tu!

Mă găsiți și pe facebook

catacondurache@yahoo.com

Reclame
One Comment
  1. Bravo, Cătălin, voci precum a ta trebuie să se facă mereu auzite. În blogosferă, pe scenă, în cetate. Cine tace, ăla e!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: